Het laatste tuinnieuws!

Vanaf 1 Juli 2019 => De Tuinjolijt meeneem-weken

  • Metabo haagscharen 45 en 55 cm => NETTOPRIJS

  • Efco Benzine duwmaaiers 44 en 48 cm => NETTOPRIJS

  • Alle terracotta producten => 50% Kassa KORTING

  • ALLE potgrond => 5+1 GRATIS

  • Alle kruiwagens => GRATIS schop

  • KAAZ -SUBARU professionele grasmaaiers => 10% Kassa KORTING

Om 2018 af te sluiten hebben we een prachtige eindejaarsactie op poten gezet!

TREKKING:

We hebben een filmpje gemaakt van de trekking, deze vindt u hier!

De winnende nummers zijn:

1 ste prijs : 14

2 de prijs: 559

3 de prijs: 345

 

Per aankoopschijf van 20€ ontvangt elke klant een lot met een uniek nummer. Begin januari gaan we dan enkele nummers uitloten, de winnende nummers ontvangen dan prachtige prijzen!

Op donderdag 17/05 zijn wij uitzonderlijk gesloten. Eandis voert werken uit in onze straat en wij hebben geen ektriciteit. Zonder elektriciteit kunnen wij jammerlijkde genoeg de winkel niet open houden.
We hebben geprobeerd een oplossing te zoeken, maar deze waren niet haalbaar. Eandis heeft ons veel te laat laten weten wat ze van plan waren, en willen niet tussenbeide komen met noodstroom.

Ondertussen werken wij wel verder met gesloten deuren en doen we leveringen en plaatsingen, zo zijn er vandaag plaatsingen van grasrobotten voorzien.

In afwachting van de lente, geniet van het verlengde weekend! Veel tuinplezier en tot dinsdag!

Maandag 2de pasen zijn wij gesloten.

Van 19 tot en met 24 maart kan je extra voordelig komen shoppen! De winkel staat dan barstensvol en we hebben weer enkele mooie promoties uit onze mouwen geschud! Om de lente te vieren en het tuinjaar goed in te zetten nodigen we je dan ook graag uit op onze lentedagen! Op woensdag zullen we ook uitzonderlijk open zijn! 

Een echte machine- of tuinliefhebber komt bij ons zeker aan zijn trekken.

Tot dan! Het Tuinjolijt Team

Exit 2017 , welkom 2018 !

We sluiten een droog 2018 af met enkele natte en grijze dagen, maar we laten het niet aan ons hart komen en kijken al vooruit naar de komende lente!
2017 was een mooi en goed jaar, de kleine tegenslagen zijn we al vergeten en we denken enkel aan alle mooie momenten.
2018 belooft een mooi jaar te worden, daar ben ik van overtuigd, Het zal een jaar worden van vele nieuwe machines en gereedschappen, we gaan hard werken om onze service nog te verbeteren.

We zijn terug aan het werk na een deugddoende vakantie! Ondertussen heeft het een beetje geregend zodat het gras een nieuwe groeistart kan nemen. De online bestellingen zijn blijven binnenkomen dus deze zullen eerst de deur uit gaan.
Tot in de winkel of aan de telefoon

Het Tuinjolijt A-team !

De komende dagen zijn wij met verlof van 1 tot en met 12 juli. Vanaf donderdag 13 juli zijn wij terug paraat om u bij te staan met raad en daad!

Wij wensen iedereen een deugddoend verlof, de zon (met af en toe regen) hebben wij besteld voor de komende maanden. Laat het gras maar groeien de komende 12 dagen, uw defecte grasmaaier krijgt weer de nodige aandacht en zorg van ons na 12 juli!

Tot dan, prettige vakantie!

 

Jonathan, Ilse, Kjell en Cathy

Vandaag werkt Telenet aan het internet en de telefonie in ons straat.

Daardoor zullen wij vandaag zeer slecht of meestal niet bereikbaar zijn met de telefoon. Ook opzoekingen van onderdelen en betalingen met bancontact zullen vandaag niet mogelijk zijn.

Vanaf morgen zou alles terug normaal moeten werken.

Het Tuinjolijt Team!

Naast onze vertrouwde merken, verwelkomen we 2 nieuwe merken van prachtige machines!

Vanaf nu verdelen we Bugnot, professionele verhaksekaars, deze zijn er speciaal bijgekomen voor onze tuinaanleggers. Bugnot laat de traditionele merken van verhakselaars ver achter zich liggen wanneer het op prestaties aankomt. Deze machines zijn ongelofelijk robuust en zeer snel!

Pagina's